OKULUMUZA "BEYAZ BAYRAK" ÖDÜLÜ

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde, okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan" BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.


Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde, okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan" BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.Bursa'da yürütülen 'Beyaz Bayrak' ve ' Beslenme Dostu Okul' programları kapsamında sertifika töreni düzenlendi. 

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında yapılan protokol kapsamında okullarda temizlik ve hijyeni temsil eden 'Beyaz Bayrak' projesi ve Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat projesi kapsamında 'Beslenme Dostu Okul' programı gerçekleştirildi. Program kapsamında il ve ilçe geneli temizlik konusunda başarılı olan okullar için sertifika töreni düzenlendi. Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda düzenlenen törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Program sertifika almaya hak kazanan okullar ve protokolün toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Okul Müdürü Hamdullah CEYLAN "Bu başarıda emeği geçen başta  Öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğrenci ve eğitim çalışanlarımızı tebrik ederim" dedi.

05-11-201905-11-2019



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi